Muhteşem Geçen Geleneksel 5. Sanat Gecemiz

29 Nisan 2019 Haberler 0 Yorum

4 yıldır geleneksel olarak sürdürdüğümüz “Sanat Gecesi” ‘nin 5.’sini 27 Nisan 2019 Cumartesi günü Sabancı Kültür Merkezi’nde geniş bir katılımla gerçekleştirdi.

Programa Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim OKUDAN, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kadir ZORLU, Kurum Müdürleri, Okul Kurucuları Naci AKÇAY, Hasan YILDIZ ile Okul Genel Müdürü Azmi Cihat HATİPOĞLU, Okul Müdürü Eyüp Sultan KESKİN katıldılar. Okulun tüm yıl boyunca yaptığı çalışmalar, etkinlikler ve gösterilerin yer aldığı Sanat Gecesi, Kocaeli’nin en önemli simalarını bir araya getirdi.

İlk olarak resim sergisinin açılışı okul kurucularımız ve idarecilerimiz tarafından gerçekleştirildi. Sergi esnasında okulumuz öğrencileri gerçekleştirdikleri koridor konseri ile sergiyi gezenlere keyifli anlar yaşattı.

Bu yıl 2.’si gerçekleştirilen “Dostluk” temalı Ömer Sönmez Şiir Yarışmasında; birinci Sadi Berk YETKİN, ikinci Aysima CENGİZ ve üçüncü Selin Naz ÇİM oldu.

Öğretmenlerimizin gerçekleştirdiği müzik ve şiir dinletisi büyük beğeni topladı.

İlkokul ve ortaokul öğrencilerimizin gerçekleştirdiği İngilizce müzikal gösterisinin ardından ritim grubu öğrencilerinin darbuka Showu  izleyenleri coşturdu.

Aralarında Türkiye Şampiyonu olan okul öğrencilerinin sergilediği Jimnastik gösterisi görülmeye değerdi.

Anadolu insanının hayatında büyük yeri olan “Hasat Zamanı” Halkoyunu Gösterisi tek kelimeyle muhteşemdi.

Kapanışta bütün öğrenci ve öğretmenlerimizin gösterdiği coşkulu performans uzun süre alkışlandı.

Fotoğraf Galerisi 99 Fotoğraf

Yorumlar ( 0 )
Bu Habere Yorum Yapın
E-mail adresinizi yayınlanmayacaktır, * ile belirtilmiş alanlar gereklidir.*

Sitenin tüm hakları saklıdır